Instalatii GPL Auto in Pitesti - montaj, revizie, reparatie instalatie gpl auto pentru orice tip de autoturism - Logan, Cielo ...

instalatii gpl
Instalatii GPL 0733 733 200   Home Despre noi Instalatii GPL auto Preturi GPL Intrebari frecvente

 

Instalatii auto GPL
 
Servicii GPL
- montaj instalatii gpl
- remontaj instalatii gpl
- revizii instalatii gpl
- reparatii instalatii gpl
 
 
 
 

 

Despre noi

 

Infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate montajul si intretinerea instalatiilor auto de gaz, suntem una din primele societati constituite de profil, ce a contribuit decisiv la crearea pietei autohtone de G.P.L.
Pe parcurs, activitatea economica a firmei a cunoscut o evolutie ascendenta dovedind un potential de dezvoltare superior, in concordanta cu evolutia pietei auto romanesti aflata intr-o continua crestere si in conformitate cu normele UE.

 

Atelierul este dotat cu echipametne de ultima generatie pentru orice tip de autoturisme europene si asiatice, tester pentru verificarea si identificarea defectelor de tip EOBD precum si cu analizor de gaz pentru reglarea autovehiculelor de generatie mai veche.

Un avantaj foarte important este profesionalismul echipei noastre care periodic realizeaza cursuri de specializare la sediul firmelor importatoare. De aceea ne putem lauda cu rezolvarea pe plan local a multor probleme legate de instalatiile gpl la care multe firme concurente au fost total depasite.

  
 

Oferim solutii pentru oricare din marcile: Marini I BRC I Tomasetto I Bigas I LoGas I Lovato I Landi I Landi Renzo I Tartarini I Autronic I Milano I Voltran I Zavoli I OMVL I Romano I Intergas I Bedini I Koltek I Stefanelli I Prins I Aldesa I Vikars I E-Gas I Stargas I SuperGas I Emmegas I Elpigaz I Mistral I Sequent I Stag I Lecho I Stako I MSM I Olimpik I Atiker I Samcelik I GZVM I Rail I Emer I Valtek